HOGYAN VÁLASSZUNK MEGFELELŐ ADAPTERT?

Az MB Crusher adapterei idehaza is ismertek, az olasz gyártó termékei elsősorban a bontási anyagok újrahasznosításában nyújtanak hatásos segítséget. Alábbi cikkünkben néhány hazai példát mutatunk az MB adapterek gyakorlati alkalmazásáról.

TERVEZZÜNK ELŐRE

Minden építkezésnek megvan a maga sajátossága, nemcsak a feldolgozandó anyagok tekintetében, hanem olyan szempontból is, hogy hol található az adott helyszín. A hatékony munkavégzés fontos része az előzetes tervezés, amelynek során kiválasztjuk a megfelelő munkaeszközöket, és ezáltal elkerülhetővé válik a késedelmes teljesítés, improvizálás a helyszínen. Ilyenkor nem csupán az építőgépekre kell figyelni, hanem arra is, hogy megfelelő adaptereket használjunk hozzájuk, amelyek lehetővé teszik a munka hatékony elvégzését. Ezt a célt szolgálják az MB Crusher termékei és alábbi cikkünkben olyan példákat mutatunk be, amikor magyar és olasz vállalkozók döntöttek a gyártó adapterei mellett.

„… Az MB adapterek bármilyen építkezésen és bontáson bevethetők, maximális hatékonyságot biztosítanak, ami az ügyfeleknek időt és pénzt spórol, és versenyképesebbé teszi őket a piacon…

Bontási anyagok újrahasznosítása

Ahelyett, hogy a hulladéklerakókat bontási anyaggal töltötték volna meg, Nagy Lajos egy MB-C50 törőkanalat vásárolt a Takeuchi TB150-es gépéhez. Ez lehetővé tette, hogy a bontási anyagot a helyszínen feldolgozzák és nyersanyagként használják újra.

Előnyök:

 Nincsenek hulladéklerakó költségek
 Nincsenek anyagbeszerzési költségek 

Aszfalt-újrahasznosítás a helyszínen

Mivel az aszfalt 100%-ban újrafeldolgozható, ügyfelünk úgy döntött, hogy közvetlenül a helyszínen fogja ezt megtenni egy Hitachi kotróra szerelt MB-C50 pofástörővel. Az így nyert nagy mennyiségű anyagot – újrahasznosított aszfaltot –, aztán újra fel is használták az építkezésen.

Előnyök:

 Csökkent a CO2 kibocsátás
 Megszűnt a szállítási költség, az anyagot a helyszínen újrahasznosították

A városközponttól a vidéki helyszínig 

Az MB-S14 rostakanállal szerelt Liebherr 914-es kotró egy városi helyszínen dolgozott. A templom közelében lévő tér átépítésekor az átszitált, finom szemcséjű anyagot a helyszínen beépítették, míg a megmaradt részeket teherautóval elszállították, és mezőgazdasági célokra használták fel.

Milyen előnyökkel jár?

 Nincs pazarlás
 Csökkent a szállítási költség

Vásárlás helyett homoktermelés

Ahelyett, hogy nagy mennyiségű homokot vásárolna, a Hitachi 180W-ra szerelt MB-S14 dobrosta kanállal, az ügyfél maga készíti el a számára szükséges frakciójú nyersanyagot, gyorsan és alacsony költséggel.

Előnyök:

 Nincs várakozási idő az anyag beszállításához
 Nincsenek anyagbeszerzési költségek

Ellenőrzött bontások

A Caterpillar M314F-re szerelt MB-G900 válogató kanállal a házakat darabról darabra szedik szét. Az MB Crusher adaptere precíz munkavégzést tesz lehetővé, a környezet zavarása nélkül.

Előnyök:

 Az udvar tiszta és rendezett
 Minden készen áll az újrahasznosításra 

A mezőgazdaságban is felhasználható

Erdélyben a Komatsu PC240LC -re szerelt MB-S18 rostával megtisztítják a földet a kövektől, a földet pedig áfonyaültetvény készítésére használják. Az új területeket gyorsan elő lehet így készíteni az ültetéshez.

Előnyök:

 Időmegtakarítás
 Az összes természeti erőforrás újrafelhasználása 

Hatékony eszközök mindennapos felhasználásra

Ahogy azt a fenti példák is mutatják az MB Crusher adaptereinek megvásárlása olyan beruházás, amely versenyképessé teszi a vállalatokat, és lehetővé teszi számukra a bontási anyagok egyszerű és gyors újrahasznosítását.

BŐVEBBEN AZ MB CRUSHER ADAPTEREIRŐL

>

Kérdezz közvetlenül a forgalmazótól!

Ha a cikk felkeltette az érdeklődésedet, lépj közvetlenül kapcsolatba a forgalmazóval, szívesen válaszolnak szakmai vagy értékesítéssel kapcsolatos kérdésekre.

A *-gal jelzett mezők kitöltése kötelező.
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi irányelve valamint az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.
Az MB Spa adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat elfogadom.